banner2


"HAK GELDİ BAIL ZAİL OLDU" Ayet meali bu ayet tefsirinde öz ifade ile İslam Dini gelince yer yüzündeki tüm şirk düzenleri Cahiliye âdetleri, Kula kul olma saltanatları, Putçuluk  yerle yeksan oldu.

Asrı saadeti incelediğimizde İslamla Müslümanlarla en çok uğraşan şimdiki tabirle Siyonist yahudi unsurlarıdır. O dönemin Beni Kurayza Ya hudileri gibi, Şimdikinin Amerikası, İsrail ve avaneleri, Müslümanlar için Kimin dost kimin  düşman oldugunu Kuran bize haber veriyor.
Hak Batıl mücadelesi mevsimlik değil, kıyametin kopacağı ana kadar devam edecektir. Hak dava uğruna mücadele etmek,bedel ödemek, ilahi emir gereğidir.
Ondandır ki, hak dava uğruna bedel ödeyen, çığır açanlar vefat etseler bile,nesilden nesile gönüllerde taht kurar ve hep yad edilir hemde anılırlar. Bu Ayda katiller ce şehit edilen Metin Yüksel bunlardan birisi mekânı Cennet olsun metin bizim kuşak bizim devredendir. O fırtınalı havada ümmetin çocuklarını solcu ve sağcı yaptılar geçen zaman zarfinda ne sağcılık nede solculuk geldi.

Her iki taraftan geride ölüm ler,zindanlar, yetimler, dullar,gözü yaşlı An neler kaldı. En karlı çıkanlar sömürgenler oldu. Konu aslında 28 Şubat Cahiliye adetlerinden post modern kalleş darbeden bah setmektir. karanlık odakların galibi rahmetli ERBAKANDIR.

hocamız nur içinde yatsın hocanın sadık dostları taviz vermeden ilkeleri ile siyasal islam yolunda yolunadevam ediyorlar. 1969 da ekilen tohumlar ülkemiz ve Dünyaya serpilmiş yeni filizler vermeye devam terhistir. dünyada siyasal islamın öncüsü, mücahidi ERBAKAN'dır.

28 Şubat ta yapılan siyonist düşünceli çirkin darbe hak gasbıdır. Darbenin paşaları dışardan maşalar ise içlerdendir.bütün darbeler bu minvaldedir. Her Yıl 28 Şubatla ilgili yazılar yazılır. Rahmetli hoca beş parti kurmuş 4 partisi hukusuz bir sekilde kapatılmıştır.
bu partiler; Milli Nizam, Milli Selamet, Fazilet ve Refah partileridir. Saadet Partisi ayni çizgide yoluna devam etmektedir. Bu Parti isimleri bile anlayana bir şeyler çağrıştırıyor. Siyasi konuları pek sevmem bu konu ile ilgili az öz ifade bir yazı daha yazacağım.

öğrencilik yıllarım gençlik yıllarım ahir ömrümde bile hocanın siyaset okulundan azda olsa nasipdarım. Vefa insan karekte rindendir. Rahmetli Hocamıza ilkelerini be nimseyenlere Selam olsun vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.