banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ZAHİT'TEN EĞİTİM - BİR -SEN'E ZİYARET

Geçtiğimiz dönemde AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı görevinde iken Eğitim - Bir -Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ile birlikte çalışmalarının olduğu belirten AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, ''Sayın İbrahim Coşkun Beyle bir arada çalıştık, mesai harcadık. Dolayısıyla birbirimizi çok iyi biliyor, iyi tanıyoruz. Eğitim - Bir - Sen'i, bizler kanaat önderi olarak görüyoruz. Onların fikir ve düşüncüleri bizler için yol göstericidir. Bundan dolayı ile özellikle ziyarete geldik. İnşallah adaylık süreci başladığında da yine Haliliye'miz için, Şanlıurfa'mız için gelişecek olan ve üzerinde çalıştığımız projeler hakkında da başkanımızla görüş alış, verişinde bulunacağız. Hiçbir zaman ayrı, gayrı çalışmayacağız. Bizim ilkemiz şöyle ki; Biz belediyeciliği, yönetimimizle halkı ortak edeceğiz ve o bilinçle çalışacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın bu anlamda bizleri kabul eden başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz.'' Dedi.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ise, Ak Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit’in kendilerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdınız, eğitim hakkında ki görüşleriniz ve fikirleriniz bizleri memnun etmiştir. Haliliye ilçesine tecrübeli bir aday adayının çıkması Haliliye ilçemiz açısından zenginliktir ve projeci bir anlayışı her zaman takdir ederiz: Eğitim-Bir-Sen olarak yerel yönetimleri her zaman önemsiyoruz. Şanlıurfa'mız ve Haliliye'miz için elimizden geleni yapmaya hazırız” diyerek Sayın Mustafa Zahit kardeşimizi daha öncede de biliyor, tanıyoruz. Rabbim hakkında hayırlısını inşallah nasip eder. Basında da takip ettiğimiz gibi geziyor, dolaşıyor, emek veriyor. Bu yolda daha öncede de çaba sarf etmiş, emek harcamış bir kardeşimiz Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Milletimiz adına, Devletimiz adına, İnsanlar adına şimdiden başarılar diliyorum.'' Dedi.

Yapılan ziyaretten sonra Eğitim – Bir – Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Mustafa Zahit’e ‘’Kelebeğin Rüyası’’ adlı kitabı hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.