banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Yıldız ve Beyazgül İstanbul’da Binali Yıldırım için destek istediler

Yıldız ve Beyazgül, 23 Haziran’da yapılacak belediye seçimleri için destek çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u ziyaret edip, İstanbul’da yapılacak seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Ali İhsan Yavuz ve Mahir Ünal'ü ziyaretin ardından İstanbul'da bulunan Şanlıurfalılarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Beyazgül: "İl Başkanımız Bahattin Yıldız ile birlikte İstanbul/ Bayrampaşa Belediye Başkanımız Atilla Aydıner ve İlçe Başkanımız Ersin Saçlı'nın ev sahipliğinde İstanbulda'ki hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek 23 Haziran'da yapılacak seçimlerde Sn Binalı Yıldırım için destek istedik" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.