banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Viranşehirliler, Başbakan Erdoğan'a çıktılar

Şanlıurfa Viranşehirller kalkınma , yaşatma ve yardımlaşma derneğinin Ankara çıkarmasında, Viranşehir İlçesinin sorunları en yetkili makamlara iletildi.

 

Viranşehirliler Dernek Başkanı Necati Erol ve yönetim kurulu üyelerinin Başkent Ankara temasları oldukça verimli. Şanlıurfa'nın en büyük ilçelerinden birisi olan Viranşehir ilçesinin var olan sorunlarının çözümü  için Ankara'ya giden merkezi İstanbul'da bulunan Viranşehirliler derneği yönetimi il olarak, TBMM'de Ak Parti ŞAnlıurfa Milletvekillerini ziyaret ettiler. Meclis Başkanı Cemil Çicek, İç İşleri komisyon Başkanı Mardin Milletvekili Muammer  Güler ile kısa bir ziyaret yaptıktan sonra, Dernek yönetimi, Viranşehirli Milletvekili Mehmet Akyürek ile birlikte,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

 

Çalışma Bakanlığında yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Bakan Çelik, Viranşehirliler dernek yöneticilerinin  ilettiği tüm sorunları ve önerileri dinledikten sonra, bazı Bakan arkadaşları ile telefon görüşmeleri yaparak, Viranşehir ilçesinin sorunlarının çözülmesini istedi.


Viranşehirliler dernek yöneticileri Ankara'da ki temaslarının son durağı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. TBMM'de Erdoğan ile gerçekleşen görüşmede, Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Ticaret odası Başkanı Hilmi Tebret, ve Dernek Başkanı Necati Erol,  söz hakkı alarak,'Sağlık, Eğitim , Enerji, Tarım, su, ve  sanayide yaşanan bazı sorunların çözülmesi için destek istediler. Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan'ın  Viranşehir ilçesinde acil çözülmesi beklenilen sorunların çözümü için, yetkili Bakanlıklarla telefonla görüşerek talimat verdi.


Başkent Ankara'ya adeta çıkarma yapan Viranşehirlilerin  başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e yaptıkları ziyaret ve temaslarına, Dernek Başkanı Necati Erol, Eyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hilmi Tebret, Dernek yöneticiler, Av.Mehmet Aba, Hıdır Tebret, Yavuz Kaplan, Mustafa  Akyürek ve bazı iş adamları yer aldılar.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, gerçekleşen temasların ardından yaptığı kısa açıklamada' İlçemizin var olan tüm sorun ve taleplerini başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız faruk Çelik ve Milletvekili arkadaşlarımıza illetik.çok verimli görüşmeler oldu.  bu yıl içerisinde İlçemizin bazı sorunlarının çözülmesini beklemekteyiz'dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.