banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Urfa'da İl Başkanlığı için ismi geçenleri kimlerdir? İsim listesi haberimizde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'la bir araya geldi. Yönetimde Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte yeni bir sayfa açan Şanlıurfa, aynı zamanda birlik ve beraberlik ile sürekli olarak gündeme gelmeye devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda ilçe belediyeleri ile ortak çalışmaların yanı sıra partisi ile yakın temasta bulunmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaklaşan 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını açıklayan mevcut Başkan Bahattin Yıldız'la bir araya geldi. Başkan Yıldız geçtiğimiz gün yaklaşan kongrede aday olmayacağını açıklamış ve partisine yönelik dava şuuruna devam edeceğini duyurmuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Yıldız ile yaptığı görüşmede ise Başkan Yıldız'ın AK Parti çatısı atında dava şuuru ile hareket ettiğine dikkat çekerek "İl Başkanımız Bahattin Yıldız'ın ülkemize ve memleketimize duyduğu hizmet aşkının; gayretinin, çalışkanlığının; davamıza ve liderine olan bağlılığının şahidiyim. Yolu ve bahtı açık olsun" değerlendirmesinde bulundu.
Görüşmede Başkan Yıldız ise Başkan Beyazgül ile sürekli olarak Şanlıurfa'nın değişimi ve gelişimi adına çok güzel hizmetlerde bulunduğunu dile getirdi.  
BAŞKAN YILDIZ ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
Geçtiğimiz aylarda yapılması planlanan ancak pandemi hususları çerçevesinde ertelenen kongre için Mevcut Başkan Bahattin Yıldız aday olmayacağı yönünde açıklamada bulunmuştu. Başkan Yıldız açıklama metninde şu ifadelerine yer vermişti: ""AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla Yapmış Olduğumuz İstişareler Sonucu 7. Olağan Kongrede Aday Olmama Kararı Almış Bulunmaktayım. Bu Kutlu Yolda, Bu Hak Dava Yolunda Şanlıurfa'mızda Yapılacak Olan Kongreye Kadar Görevimin Başında Olup, Kongre İle Birlikte Görevi Başka Bir Dava Arkadaşımıza Devredeceğim.
Yola Çıktığımız İlk Andan İtibaren Dava Şuuruna Sıkı Sıkıya Bağlı Kalarak, Şanlıurfa'mızda Sıkılmadık El, Girilmedik Gönül Bırakmayacağız Şiarıyla Çalıştık. Ümmetin Umudu, Dünya Mazlumlarının Gür Sesi ve Milletimizin Hizmetkârı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Önderliğinde Girdiğimiz Her Seçimde Milletimizin Teveccühü İle Alnımızın Akıyla Çıktık. Yan Yana Gelmezlerin Yek Vücut Olduğu Seçimlerde Büyük Başarılar Elde Ettik. Vatandaşlarımızla Daima Biraraya Geldik, Onları Dinledik, Hasbihal Ettik. Esnaflarımızla Omuz Omuza Olduk. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla Oda ve Dernek Kuruluşlarımızla Daima Fikir Alışverişinde Bulunduk. Şanlıurfa'mıza Hizmet İçin Tüm Kapıları Aşındırdık. Şanlıurfalı Hemşehrilerimiz Hizmetin Daima En İyisine Layıktır. Bizim İçin Her Fatiha Bir Başlangıçtır. Liderimizin Dediği Gibi; Bu Şarkı Burada Bitmez.
Her Başlangıç Nasıl ki Bir Vedaya Gebe İse, Her Veda da Bir Başlangıca Gebedir. Cumhurbaşkanımızla Yol Yürümekten Her Daim Şeref Duydum. Bugün Nerede Bir Mazlum Varsa Yanı Başında Cumhurbaşkanımız Olmuştur, Nerede Bir Zulüm ve Haksızlık Olsa Karşısında Cumhurbaşkanımız Dimdik Durmuştur. Vizyonu, Misyonu ve Hizmet Anlayışıyla Siyaset Tarihimize Damga Vuran Cumhurbaşkanımız Sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın Daima Emrinde Olacağım.
Cumhurbaşkanımızın Riyasetinde Bir Nefer Olarak Mücadelesini Sürdürdüğümüz Hak Davamız sadece 18 Yıllık Bir Dava Değil, 1400 Yıl Önce Dünyayı Şereflendiren Efendimizin Ayak İzlerini Takip Ettiğimiz Bir Davadır. Bugüne Kadar Bizlere Öncül Olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a Bizlere Teveccühlerinden Dolayı Şükranlarımı ve Saygılarımı Sunuyorum.
Yine Her Daim Bizlere Destek Olan Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR'e Bölge Koordinatörümüz Abdullah AĞRALI'ya ve İl Koordinatörlerimize, MKYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı Gönüldaşlarımıza ve AK Parti'mizin Kaderini Ülkemizin Kaderi Bilen Kadir Şinas Şanlıurfalı Hemşehrilerime Şükranlarımı Sunuyorum"  
BAŞKENTTE KONUŞULAN İSİMLER KİMLER?
Bahattin Yıldız'ın "yapılacak olan kongrede aday olmayacağım" açıklaması kulislere adeta bomba gibi düşerken gözler yeni il başkanının kim olacağına çevrildi.
bir anda hareketlenen Şanlıurfa siyaseti kulislerinde isim listesi havada uçuşuyor.

Konu ile ilgili bir liste de AK Belediyeler haber sitesinde yayımlandı.
Sitenin Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Yetim'in Ankara kulislerinden edindiği biligilere göre il başkanlığına oynayak kişileri şöyle sıraladı:
1 - Nihat Çiftçi
2 - Mehmet Günak
3- Cüneyt Altıparmak
4 - Yusuf Eğilmez
5 - Ali Delioğlu
6 - Nihat Kılıç
7 - Habib Arslan
8 - Abdurrahman Kırıkçı
9 - Mustafa Yavuz
10 - Ali Acar
11 - Mustafa Tepe
12- Ahmet Aksoy
13- Yasin Fırat Çiftçi
14- Mehmet Ekinci
15- İbrahim Halil Kızılelma
16- Fevzi Demirkol
17- Bekir Kan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahsum 3 yıl önce

Özgeçmişi temiz, hasbi, çalışkan, hakkında şaibe bulunmayan bir kişinin il başkanı olmalıdır. Makam-mevki heveslilerin, şahsi çıkar ve menfaat temini amacıyla aday olmak isteyenler elenmelidir. Böyle bir aday nereeedee diyeceklere, işte bunun içindir biz de bu haldeyiz, diyorum.

Avatar
Mahsum 3 yıl önce

Özgeçmişi temiz, hasbi, çalışkan, hakkında şaibe bulunmayan bir kişinin il başkanı olmalıdır. Makam-mevki heveslilerin, şahsi çıkar ve menfaat temini amacıyla aday olmak isteyenler elenmelidir. Böyle bir aday nereeedee diyeceklere, işte bunun içindir biz de bu haldeyiz, diyorum.