banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, seçim kampanyası için Şanlıurfa’da

Arınç’ın ilk durağı Viranşehir oldu. Seçmenlerle bir araya gelen Arınç, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Arınç, Viranşehir programının ardından Ceylanpınar’a geçmesi bekleniyor.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’a İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Halil Özşavlı ve parti yetkilileri eşlik etti.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız: "22. Dönem TBMM Başkanımız Bülnet ARINÇ İle birlikte, Viranşehir'de Belediye Başkan Adayımız Salih Ekinci'nin Seçim bürosu önünde Halkımızın Çoşkulu katılımı İle muhteşem bir miting gerçekleştirdik. Bizleri sevgiyle karşılayan hemşerilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Seçim çalışmalarına destek vermek için geldiğini ifade eden Arınç: "Viranşehir'de Belediye Başkan Adayımız Salih Ekinci Bey'e destek istedik. Belediye İşi Gönül İşi diyerek Viranşehir'i kalkındırmak adına hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık. Teveccüh gösteren herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.