banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Sosyal Medya Üzerinden Algı Yapıyorlar

Koltuk Meraklıları Klavye Başında
Şanlıurfa’da son günler de yaşanılan önemli gelişmeler bazı kesimleri harekete geçirdi, harekete geçen kesim siyasi karalamalar yaparak bazı isimleri hedef almaya başladı. Bu duruma şaşırmadık, siyasetten anlamayan anlamış gibi görünen, her alanda söz sahibi olmaya çalışan ücretini fazlası ile hak eden paralı asker kameramanları yine kolları sıvayıp deklanşör sesini çıkarmaya başladı. Paranın sesi ile hareket eden, mantık gütmeden klavye tuşları ile gazetecilik evciliği oynayan paralı kameramanlar Şanlıurfa’nın gelişmesini engellemek ile beraber, koltuk kavgasına girmeye çalışmakta.

Şanlıurfa’nın kültürü hakkında tek nokta yazmamış kesim Nef’i’lik yapmakta ve Şanlıurfa halkına yalan yanlış bilgiler vermekte. Sosyal medyada son günler de olağan şeyler olmakta, eski siyasetçilerin kaybettiği koltuğun peşine düşmesi ile beraber ortaya çıkan kulaksız ve bacaksızlar takımı sosyal medya üzerinden karalama kampanyaları başlatarak gerçekten emek sarf edilerek gelinen noktaları hiçe saymakla görevlendirilmişler. Siyasi kesimin maşa olarak kullandığı bu takım işleri istediği kadar zora soksa da koltuk sahibini bulur, hak etmiş olunsaydı eski sahibi olurdu diyoruz. Hizmeti düşünmek yerine mevkii elde tutma düşüncesi yerleşince halkın sorunlarına çözüm üretmek bir yana dursun bu sorunlar katlanarak büyüyor.  Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa da yapılacak kongrelerin tarihleri belli olduktan sonra yine böyle mücadeleye Şanlıurfalılar tanıklık etti. Yapılacak olan kongrede bazı isimler için henüz ismini bilmenin ötesine geçilmeden karalama kampanyası başlatan düşük zekâ takımı aslında tek amacının para ve mevkii olduğunu belli ettiriyor.

Önümüz deki günlerde karalama kampanyası başlatan, amaçlarının sadece karalama değil aynı zaman da Şanlıurfa’nın kalkınmasını ve gelişmesini de engellemek üzerine kurulduğunu ve bu çerçevede amaçlarının rant sağlamak koltuk peşine düşerek, çamur at izi kalsın mantığı güden bu kesimin tek tek isimlerini açıklayacağız.
Kaynak: urfayazar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.