banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Belediye Meclisi Harran Ve Ceylanpınar İmarını Onayladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Eylül Ayının son Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan Mecliste alınan kararların Şanlıurfa ve ilçeler için hayırlı olmasını diledi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapılan Eylül ayı son oturumu meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

HARRAN VE CEYLANPINAR İMAR DURUMLARI ONAYLANDI

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, “ 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren Eylül ayı meclis toplantıları çalışmalarımız bugüne kadar devam etti. Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün ve grubumuzun belirlemiş olduğu gündemle arkadaşlarımızın vermiş olduğu önergelerle oluşan gündem yoğun bir şekilde müzakere edildi. Birbirinden önemli gündem maddelerimiz vardı. Muhtelif imar değişiklikleri, komisyonumuzdan gelen kararların yanında en önemlisi Ceylanpınar ilçemizin imar durumunun onaylanması ve Harran ilçemizin imar durumunun onaylanması aldığımız başlıca kararlar çerisindeydi. Yoğun katılım ve güzel bir müzakere ortamında çalışmalarımızı tamamladık. 

“KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Çalışmalarının tamamlanmasının sebebi Ankara Şanlıurfalılar Derneği ve Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz, Valiliğimiz ve diğer ilgili kamu kurum kuruluşlarla birlikte bugün Ankara’da Şanlıurfalılar buluşmasının gerçekleşeceği bir etkinlik söz konusudur. Meclis üyesi arkadaşlarımız da Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte ilçe belediye başkanlarımızın da katılımı, Şanlıurfalıların katılımı en önemlisi Ankaralıların tanıtım günlerinde Şanlıurfa’yı biraz daha yakından tanımaları adına fırsat bulacaklardır. Bu vesileyle gerek meclis çalışmalarımıza gerekse de Ankara’da yapılan tanıtım günlerine katılım ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.