banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Rozetini Meral Akşener Taktı! Fakıbaba resmen İYİ Partide

Geçtiğimiz günlerde parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti’nin grup toplantısına katılan Fakıbaba’ya partinin rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

FAKIBABA: ÇOK HEYECANLIYIM
Grup toplantısında konuşan Fakıbaba, “Böylesini coşkulu, heyecanlı, davası vatan ve millet sevdası olan sizlerle beraber olmaktan ve aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 20 yıllık bir siyasetçi olarak, samimiyetimle söylüyorum, siyasete ilk kez başlıyor gibi kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Siyaseti halkın hizmetkarı olarak gören bir kardeşiniz olarak benim burada olmanın tek sebebi millete hizmet aşkıdır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.