banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Milletvekili Aydınlık: Şanlıurfalı Ölmeyi Haketmiyor!

 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi’nin tavsiye niteliğindeki kararına vurgu yapan Aydınlık yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi;
“Şanlıurfa’da iktidarın vaat ettiği projeler ne yazık ki bir türlü bitmiyor, bitse de projedeki hatalı işler yüzünden vatandaşlarımız hayatını kaybediyor.
Şanlıurfa'da birçok köprülü kavşakta dekoratif bariyerler nedeniyle araçlar üst geçitten çarpma sonucu aşağıya düşüyor ve ölümle sonuçlanan kazalar yaşanıyor.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi, geçtiğimiz günlerde dekoratif bariyerler yerine güçlendirilmiş, yüksek standartlara uygun bariyer yapılması yönünde tavsiye niteliğinde bir karar aldı. 
Bu kararın ilgililerce bir an önce dikkate alınıp, kavşaklarda yaşanan bu tür ölümcül kazaların önüne geçilmesini hemşehrilerim adına talep ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.