banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Siverek Urfa Haberleri

Menderes Türel Balıklıgöl'de balıklara yem attı

Bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şanlıurfa İnanç  turizminin merkezi konumunda bulunan Balıklı göl'e geçerek burada balıklara yem attı. dilek tuttu.Türel, yaptığı açıklamada; "Peygamberler ve Evliyalar şehri Şanlıurfa... Her zamanki gibi çok güzelsin " dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menders Türel'i Şanlıurfa'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi, Menderes Türel'le birlikte 2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikim Kampanyası kamsamında Hamarat Eller Sosyal Tesislerinde Ağaç dikimi gerçekleştirdidiler.

Menderes Türel ve beraberindeki heyetini peygamberler şehri Şanlıurfa'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Çiftçi; "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menders Türel, 2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikim Kampanyamıza destek vererek Hamarat Eller Sosyal Tesislerimizde Ağaç dikimi gerçekleştirdi. Teşekkür ediyoruz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.