banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Son Dakika- Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman tutuklandı

Dün sabah saatlerinde Mardin’in Midyat ilçesi üzerinden Dargeçit ilçesine araçla giden Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman, Dargeçit Belediye Eşbaşkanı Zeynep Sipçik, Dargeçit Belediye Meclis üyesi Yüksel Oğuz ve araç şoförü Lokman Aldemir, yol kontrolü sırasında gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Dargeçit Belediye Eşbaşkanı Zeynep Sipçik dün akşam çıkarıldığı mahkemece, "Örgüt üyesi olmak" iddiasıyla tutuklanırken, Salman, Oğuz ve Aldemir ise bugün Midyat Adliyesi'ne sevk edildiler.

Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman, Dargeçit Belediye Meclis üyesi Yüksel Oğuz ve araç şoförü Lokman Aldemir ise sevk edildikleri savcılıkta ki ifadelerinin ardından "suçluyu kayırma" iddiasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildiler.

Mahkemede ifadeleri alınan Salman, Oğuz ve Aldemir, "suçluyu kayırma" suçlamasıyla tutuklanarak Mardin kapalı Cezaevi'ne gönderildiler. (Mehmet Aslan-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.