banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Korkmaz, destek için Bakkalar odasında

 Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinden istifa ederek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. İzzet Korkmaz, destek turları kapsamında Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret ederek, destek istedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun tarafından kapıda karşılandı…

 

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, "Op. Dr. İzzet Korkmaz, kardeşimiz bizden biri. Derdimizi anlayan, bizi dinleyebilecek, istediğimiz zaman rahatlıkla ulaşabileceğimiz bir kardeşimizdir… Milletvekili seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyarız” Dedi.  

 

“Ayrıca Kendisini yakinen tanıyor ve seviyoruz. Başhekimlik yapmış olduğu hastanede yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetlerini bildiğimiz için milletvekili olarak ta görmek isteriz... Kendisini hizmete vakfetmiş biridir. Kendisi bu işe layıktır. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

 

     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz ise, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'la birlikte sivil toplum kuruluşlarını her zaman dikkate aldıklarını. Yine her zaman birlikte olacağız. Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Başbakanımız ki, 'Biz halkımızın hizmetkârıyız' diyorken bizler niye hizmetkâr olarak halkımıza hizmet etmeyelim, Başbakanımızın izinde halkımızın hizmetkârı olarak çalışmaya geliyoruz. Bu yolda, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Yönetim Kurulunun değerli üyelerini ziyaret ederek desteklerini istiyoruz" dedi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.