banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kılıçdaroğlu'dan Şanlıurfa ve HDP Açıklaması

HDP’yle işbirliği olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Urfa ve Adıyaman’da Saadet Partisi’nin adayını destekleyeceklerini söyledi.
Çıktığı Habertürk Televizyonunda soruları yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP ile temaslarının olmadığını, işbirliği de yapmadıklarını dile getirdi.

CHP lideri, Türkiye’nin değil siyasetçilerin beka sorunu olduğunu aktararak ekonominin seçimde belirleyici olacağını kaydetti.

İYİ Parti’yle yasal ittifak yaptıklarını anımsatan Kılıçdaroğlu, “Biz asıl ittifakı sandıkta yapıyoruz. Eğer bir ittifak olacaksa bu ittifakı sandıkta yapacağız” dedi.

CHP lideri, AKP’lilerin ve ülkücülerin de CHP’ye oy vereceğini savundu.

Kılıçdaroğlu, İstanbul adayları Ekrem İmamoğlu’nun kazanacağını belirterek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ortak miting yapacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.