banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Karaköprü Seyrantepe'ye yol yapılıyor

Şanlıurfa'nın gelişen yüzü Karaköprü'de  vatandaşın yol taleplerini karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Fen İşleri ekipleri ilçenin hızlı gelişen ve konutlaşmanın arttığı mahallesi Seyrantepe'de  (TOKİ-MAŞUK) muhtelif yerlerde yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılıyor. Açılan yolların alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Vatandaşa  en iyi hizmeti götürmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin her tarafında gerekli görülen yerlerde yeni yollar açmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Her geçen yıl önemli bir büyüme gerçekleştiren ilçemizde doğal olarak yeni ihtiyaçlar meydana geliyor. İlçemizin hızla gelişen ve büyüyen mahallelerinden olan Seyrantepe'de ihtiyaçlar dâhilinde yeni yollar açıyoruz, alt yapısı biten yolları kilitli parkeyle döşüyoruz. Tabi diğer mahallelerimizde de ihtiyaçlara bağlı olarak program dâhilinde yol çalışmalarımız sürüyor. Yol medeniyettir diyerek ilçemizin her mahallesinde ihtiyaçlar dahilinde yol açma ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fen İşleri ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor, ihtiyaç oldukça da çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir de çalışmalar nedeniyle Başkan Baydilli'ye teşekkür ederken, "Mahallemiz çok hızlı bir gelişme gösteriyor ve konutlaşma sürekli artıyor. Bu nedenle yeni yol ihtiyacımız oluyor, sağ olsun Metin Baydilli Başkanımız bu kondua hassasiyet gösteriyor ve yeni yolların açılmasını, bozuk yolların düzeltimesini sağlıyor. Mahallemiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Seyrantepe'nin yanı sıra Doğukent, Atakent ve Batıkent gibi mahallelerde de yeni yollar açmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
KaraköprüSeyrantepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Karakopru yollari cukurludur. Balikayaginda araba kullanan rallide derece yapar