banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Karaköprü Belediye meclis başkan vekilliği seçimi yapıldı

Karaköprü Belediyesi Nisan ayı belediye meclis toplantısında yapılan seçimle önümüzdeki üç yıl için ikinci dönem meclis başkanvekili, kâtip üyeleri ve encümen üyeleri seçimi yapıldı. Meclis Başkanvekilliğine Şıh Müslüm Korkmaz seçildi.

Karaköprü Belediyesi meclisinde ikinci dönem meclis başkanvekili, kâtip üyeleri ve encümen üyeleri seçimi yapıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yönettiği Nisan ayı 1. Oturumunda gerçekleştirilen seçimlerde önümüzdeki üç yıl görev yapmak üzere belediye başkanvekili, kâtip üyeleri ve encümen üyeleri seçildi. 

Kapalı zarfla gizli oy usulüne göre gerçekleştirilen seçimde 2 yıldır Meclis Başkanvekilliğini yürüten Ahmet Kaytan’ın yerine meclis üyesi Şıh Müslüm Korkmaz getirildi. Oy çokluğuyla seçilen Korkmaz önümüzdeki yerel seçimlere kadar Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekilliği görevini yürütecek. 2. Meclis Başkanvekilliğine de yapılan oylama sonucu oy çokluğuyla Seher Kılıç seçildi.

Belediye meclis kâtip üyeliklerine asil olarak Bahyettin Bereket ve Zeynel Uzundal seçilirken, yedek kâtip üyesi olarak da Şeyma Nur Avcı ve Fehmi Öncel seçildi. Toplantıda encümen üyeleri de seçilirken, yapılan gizli oylama sonucu encümen üyeliklerine de Halil Öncel, Mehmet Büyükfırat ve Seher Kılıç seçildi.

Meclis toplantısı sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni görevlerin seçilen meclis üyelerine ve Karaköprü’ye hayırlı olmasını dilerken, hayırlı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulundu.

Başkan Baydilli, “Nisan ayı meclis toplantımızın ilk oturumunda belediye meclis başkanvekilliği, kâtip üyelikleri ile encümen seçimini gerçekleştirdik. Seçim sonucunda Meclis Başkanvekilimiz Ahmet Kaytan’ın yerine meclis üyemiz Şıh Müslüm Korkmaz seçildi. Ben yeni seçilen meclis başkanvekilimize, kâtip üyelerimize ve encümen üyelerimize başarılar diliyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekilliğine seçilen Şıh Müslüm Korkmaz da yapılan seçimin hayırlı olmasını dilerken kendisini seçen meclis üyelerine teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yarın yapılacak 2. oturum ile devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.