banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İyi parti Harran'da MHP adayına destek olacak
Harran’da Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz’a destekler devam ediyor. Özyavuz’a bir destek de İYİ Parti’den geldi.
İYİ Parti Harran İlçe Başkanı istifa edip Mahmut Özyavuz’a destek olacağını açıkladı.
Harran İYİ Parti İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti
İYİ Parti Harran İlçe Başkanı Ahmet Oğlak İlçe Başkanlık görevinden istifa ederek Harran’da Cumhur İttifakı’nın adayı olan Sayın Mahmut Özyavuz Özyavuz’a destek olacağını söyledi. Ahmet Başkana destekleri için teşekkür eden Başkan Özyavuz; “Zillet İttifakına karşı Cumhur ittifak! Harran Türkiye rekoru kıracaktır” dedi.
Özyavuz’a Destek, Harran’da Günün Konusu Oldu
Mahmut Özyavuz için istifa eden Harran İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Oğlak, Harran’da önemli bir figür ve dengeleri değiştirebilecek bir isim. Bu ismin de Mahmut Özyavuz’un adaylığı için görevinden istifa etmesi Harran’da günün konusu oldu. Bu gidişle Mahmut Özyavuz Cumhur ittifakına yönelik yaptığı toplayıcı siyaset, ileride kedisini başkanlığa taşıyacak gibi görünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhabir 5 yıl önce

Bu olay üzerine İyi Parti Gene Merkezinde sabaja kadar ışıklar sönmeyip acil MYK toplantisinin 48 saat surdüğü dogru mu?