banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Iyi Parti adayı Yunus Çoban Saadet Partisi adına adaylıktan çekildi
"ESSUM ASLAN VE SABAHATTİN CEVHERİ İLE YOL YÜRÜYECEĞİM"
İyi Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Yunus Çoban, Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı. Karaköprü'de seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Yunus Çoban bugün aldığı karar ile adaylıktan çekildi.
Yunus Çoban yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesini şu şekilde dile getirdi;
"31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde İyi Parti'den Belediye Başkan Adayı oldum. Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sıkıntı, Şanlıurfa Siyasetinin tıkanmış olması İktidar Partisi belediye başkanlarının milletten kopuk olması ve ayrıca çözüm üretmekten uzak olmaları nedeniyle bu yarışta bulunmaktaydım. Aday olduğum zaman zarfında toplum okumalarım, halkın görüş ve düşünceleri, yapmış olduğum istişareler neticesinde güç dağılımından ziyade güç birliği olarak öne çıkması gerektiğine kanaat getirdim. Karaköprü Belediye'sinin daha iyi yönetilmesi, belediyenin ve yöneticilerin halkın hizmetinde olması, belediyenin aile belediyesi olmaktan çıkarılması, belediye hizmetlerinin açık, şeffaf ve adil olması, yolsuzluk ve kayırmacılık ile anılmaması için bu konuda vaadleri ve projeleri ümit vaad eden, projeleri ve vizyonu, benim proje ve hedeflerim ile aynı olan Saadet Partisi Karaköprü Belediyesi Adayı Sayın Essum Saatçi Aslan ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Sabahattin Cevheri ile birlikte yol yürüme kararı aldım. İstişareler neticesinde almış olduğum bu kararın Karaköprü'müze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karaköprü halkının bu kararımıza gereken desteği vermesini talep ediyorum. Yukarıda belittiğim sebeplerle Karaköprü Belediye Başkan Adaylığımdan istifa ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Karaköprünün yollarindaki çukurlardan dünyanin merkezine yolculuk yapasi geliyo insanin