banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

İl Başkanı Yıldız'dan Kasım Gülpınar açıklaması
Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız 20 dakikalık bir bir konuşmanın bir kısmının cımbızlanarak verilmesi ne gazetecilik ahlakına ne de toplum etiğine sığmadığını belirti
Işte Yıldız'ın yapmış olduğu o açıklama:
1/Kamuoyunun Dikkatine...

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Kasım Gülpınar Bey Dün Düzenlenen Bir Açılışta Yaptığı Yaklaşık 20 Dakikalık Konuşmayı Sığ Su Solcuları Tarafından Cımbızlanarak Farklı Bir Şekilde Servis Edilmiştir.

2/ Milletvekilimiz Kasım Gülpınar'a Yönelik Bu Alçakça Linç Kampanyasının Herşekil Karşsındayız. Konuşmasının Sadece Bir Kesitini Cımbızlayarak Algı Oluşturmaya Çalışmak Ne Gazetecilik Ahlakına Ne de Toplum Etiğine Uygun Değildir.

3/Konu Millet Ve Memleket Oldu mu, Elini Hatta Gövdesine Taşın Altına Koymaktan Çekinmemiş, Millet Sevdalısı Milletvekilimize Karşı Yapılan Bu Mesnetsiz Ve Alçakça Saldırıyı Kınıyorum.Vatandaşlarımızı Bu Konuda Duyarlı Olmaya Ve Bu Algı Operasyonlarına Kanmamalarını Rica Ediyorum
Kasım gürpınar cımbızlayarak alıdığı söyelenen konuşması şu şekilde: "Allahü Teala sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor, bu emir hepimiz için geçerli. Sadece yöneticiler için idareciler için geçerli değil. Herkes için. Halk için de geçerlidir. Halk emaneti nasıl verir? Sandığın başına gider, oyunu atar ve emanetini verir. Allah size bir emanet veriyorsa, bunun hesabını soracak demektir. Bunun hesabı nerede olacak. Ahirette olacak. Şimdi Allah hepinizden razı olsun. Bize bu emaneti verdiniz. Ben de gönül rahatlığıyla, vicdan rahatlığıyla size diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.