banner2
Öne Çıkanlar Şırnak Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe

Balamir Gündoğdu'ya şok tehdit! - 'Köpek gibi yalvaracaklar'

FETÖ Terör örgütü'den açığa alınan EGO’da 17-25 Aralık’a kadar daire başkanlığı yapan Nuri Gündoğan, 15 Temmuz darbe girşiminden önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Balamir Gündoğdu'yu tehdit ederek;  “Köpek gibi yalvaracaklar, boyunlarına ip geçirecekler” dediği ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Deniz Gürel bu Konuyu bugünkü  köşesinde gündeme getirdi.

İŞTE O YAZI:  

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "15 Temmuz'dan bir iki gün önce bizim bir genel müdürümüzün yanına gelip, 'sizin boynunuza tasma takıp götüreceğim' diyor. Şu anda içeride. Emniyet tespit edip almış" sözleri dikkat çekiciydi.

Gökçek’in bahsettiği memurun EGO’da 17-25 Aralık’a kadar daire başkanlığı yapan Nuri Gündoğan olduğu ifade edilmişti.
Şu an tutuklu olan Gündoğan’ın 15 Temmuz’daki hain girişimin öncesinde tehdit mesajı yolladığı ismi araştırdım. Tehdit edilen ismin EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu olduğunu öğrenince, Gündoğdu’ya durumu sordum. Olayı doğrulayan Gündoğdu şunları söyledi:
“Bu şahsı zaten açığa almıştık. Teftiş Kurulu Başkanı’ma, 15 Temmuz’dan önce, “Köpek gibi yalvaracaklar, boyunlarına ip geçirecekler” diyerek niyetini belirtmişti. Bu olanlardan daha önceden haberi olmasa böyle bir şey der mi?”
* * *
FETÖ/PDY operasyonlarının önemli bir ayağı da belediyeler. Türkiye genelinde kentsel ranttan ciddi pay alan FETÖ’nün, belediyelere binlerce kişi yerleştirdiği tahmin ediliyor.
OHAL kararları çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi Başkent’teki belediyelere (büyükşehir ve ilçe belediyelerine) isimler bildirilmeye başlandı.
Valilik kanalıyla belediyelere gelen yazılarda açığa alınması ya da işten çıkarılması gereken personellerin isimleri yer alıyor.
FETÖ’yle direkt bağlantılı olanların yanı sıra 17-25 Aralık sonrası Bank Asya’ya para yatıran ya da “Kimse Yok Mu” derneğine yardım yapanlar hakkında da işlem yapılıyor.
* * *
FETÖ’ye yardım eden, bu kirli oyunun içinde yer alan herkes en ağır şekilde cezalandırılmalı. Bu ülkeyi seven, aidiyet duygusu olan herkesin düşüncesi bu şekilde. Zor ve zahmetli bir tespit sürecinden geçiyoruz. En büyük korku Ergenekon-Balyoz sürecinde olduğu gibi suçsuz günahsız kişilerin bu süreçten yara alarak çıkması. Kişisel hırsları karıştırmadan adil ve bağımsız yargıdan ayrılmadan bu dönemi geçirmezsek, sonuna kadar haklı olunan bu ‘arınma süreci’nin gölgelenmesi kaçınılmaz olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.