banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Hilvan Belediyesi ISO 9001 Kalite Belgesi Aldı‏

Müşteri Odaklı Belediyecilik çalışmalarına başlayan ve bunu devam ettiren Hilvan Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansının teknik destek programı çerçevesinde verdiği eğitim seminerleri neticesinde ISO 9001:2008 belgesi aldı. Bununla birlikte Kalite Yönetim Standardı belgesi,  ISG OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenli Yönetim Standardı Belgesi ve TS EN ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Standardı Belgesi aldı.

 

Daha iyi ve sistematik çalışma ve çalıştırılma amaçlı olarak 2010 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayan Hilvan Belediyesi ISO 9001:2008, Kalite Yönetim Standardı Belgesi,  ISG OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenli Yönetim Standardı Belgesi ve TS EN ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Standardı Belgesi almaya hak kazandı.

 

“Müşteri Odaklı Belediyecilik” kapsamında alınan belgeleri tanıtma toplantısı Hilvan Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya belediye başkanı Aslan Al Bayık, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri katıldı.

 

Tanıtım toplantısında konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık “2 yıldan beri devam eden çalışmalarımız neticesinde belediyemizin hizmet anlayışını belgelendirmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

 

Bayık “ Hilvan Belediyesi olarak bütün birim amirlerimiz ve birimlerden görev yapan personelimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak daha iyi, daha düzenli ve sistematik bir şekilde hizmet verebilmek için çabaladık. Hizmet anlayışını tamamen değiştirip tersine çevirdik. Daha öncesinde her alanda hizmet ayaklarının tam yerine oturmaması, sakat ve yarım  verilen bir hizmetin yerine bugün daha düzenli, çalışan bilinçli bir personelle hizmet verebilmenin onurunu yaşıyoruz. Elbette ki; bu başarı şahsıma ait değildir. Bu başarı her konuda ve her aşamada fedakârlık gösteren, büyük bir özveriyle çalışmalarına devam eden büyük bir güven veren belediyemizin çeşitli birimlerinde çalışan bütün personelimize aittir. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan belediyemizin bütün personeline huzurlarınızda teşekkür ediyor ve başarılarını kutluyorum” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.