banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor


 Bir araya geldiği esnaflarla sohbet eden Bayık ve beraberindekiler, taleplerini ileten esnafların da taleplerinin yerine getirilmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı ve Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ile sanayi sitesine yaptıkları ziyareti değerlendiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bir toplumun kalkınması için sanatın ve sanatkarın olması şarttır. Sanatkar insan, yaşadığı yerin ekonomideki lokomotifi vazifesini sanatkar esnaf kardeşlerimiz görmektedir. Bu nedenle, Hilvan'ımızın çalışabilen ve üretebilen esnafının olması kalkınmanın en açık ifadesidir dedi.

Bayık, "Allah, çalışanın rızkını bol ve bereketli kılar. Hem kendisi için hem de ailesinin rızkı için alın teri döküp kalkınmayı da sağlayan bütün sanatkar esnafımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.
Tarıma dayalı ekonomimizin arka planında yer alan ve çiftçi kadar pay sahibi olan esnaflarımızın dışarıya bağımlılığı azaltabiliyor olması çok güzel bir gelişmedir diyen AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, fazla geriye gitmeye gerek yok. Daha bir kaç yıl öncesine kadar vatandaşlarımız bir cıvatayı bile ilçe dışından tein etmek zorunda kalıyordu. Bugün, bu ihtiyaçların yerinde temin edilmesi ve farklı alanlarda üretimin olması bizleri gerçek anlamda mutlu etmektedir. İnşallah hep birlikte daha ilerleyeceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.