banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Hilvan Ak Parti Kadın Kolları’nda Hacire Toprak Yeniden Seçildi

Hilvan Belediyesi konferans salonunda yapılan kongreye, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, Faruk Bayuk, Bahattin Yıldız, İbrahim Kaymaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi, Hilvan AK Parti Eski ilçe başkanı Hanif Düzme, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ de özellikle kadın eğitiminin önemine vurgu yaparak, anaların ağlamaması için, daha çok acı çekip gözyaşı dökmemeleri için, aile olarak çocukların mutlaka eğitilmesi ve bazı değerlerle yetiştirilmesi gereklidir şeklinde konuştu.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, emeklerinden dolayı önceki yönetime teşekkür ediyorum. Yeni süreçte görev alacak AK kadınlarımıza başarılar dilerim dedi.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.