banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Harran Seçimlerinde Google Verileri Mahmut Özyavuz'u Gösteriyor

Google da Harran İçin Mahmut Özyavuz Dedi
Seçime 3 gün kala yapılan Google arama verileri analizinde Şanlıurfa’nın Harran ilçesi ilk sırada yer alarak en çok aranan ve merak edilen ilçe oldu. Harran’ın internet ortamında bu kadar çok tıklanmasının sebebi ise Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz’un adaylığı oldu.

Şanlıurfa’nın Google arama verileri araştırıldığında karşıya çıkan tablo şaşırttı. 2019’un Göbeklitepe Yılı ilan edilmesi ile beraber kültür ve turizm alanında en çok aramaya takılan bölge oldu.

Siyasi Alanda Şanlıurfa
Siyasi alanda Şanlıurfa için en çok yapılan araştırma “Şanlıurfa Belediye Başkan Adayları Kimdir?” olurken, “Şanlıurfa İlçe Başkan Adayları” da 2. Sırada yer alarak en çok merak edilen konu oldu.
Şanlıurfa’da En Çok Aranan İlçe Harran Oldu
Şanlıurfa’nın ilçe analizlerinde ise büyük çıkış yapan ilçe Harran oldu. Yapılan incelemelerde Harran Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz’un Belediye Başkan koltuğuna geçmesini sabırsızlıkla bekleyen internet kullanıcılarının, Özyavuz ile ilgili hiçbir haberi kaçırmağı gözlemlendi. Google arama istatistikleri sonucu Şanlıurfa’nın en çok aramaya takılan ilçesi Harran olurken, Harran’ı sırasıyla Karaköprü, Akçakale ve Birecik takip etti.

Özyavuz Daha Çok Konuşulacak
Harran’ın Google analizinde son 1 ayda büyük çıkış yapmasının sebebi olan MHP’den Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz ile ilgili haberler, seçim sonrasında bile büyük çıkış yapacağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.