banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Harran'da DP'den İstifa Eden Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı

Demokrat Parti Harran Belediyesi  meclis üyesi adayı Hıdır DÖNDER partisinden istifa ederek cumhur ittifağına destek kararı aldı.

Konacık mahallesinde ailesi ve akrabalarını toplayan Hıdır DÖNDER cumhur ittifağına katılım sağladı. Rozetini MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Ibrahim ÖZYAVUZ taktı.

Dönder yaptığı açıklamada "Devletin ve milletin  bekası için bu kararı ben ve akrabalarim beraber aldık. Demokrat partiden Harran Belediyesi Meclis Üyesi adayıydım fakat devletin ve milletin bekası herşeyden önce gelir. O yüzden partimden istifa edip cumhur ittifağını destekleme kararı aldık" dedi.
 Harran demokrat parti'den kopuşlar başladı. harran demokrat parti'den istifa eden Hıdır Dündar Cumhur ittifakı birilerinin kişisel hırsı için tehlikeye atılabilecek feda edilebilecek bir ittifak değildir devletimin bekası için Cumhur ittifakına ben ve akrabalarım destek verme kararı aldıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.