Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cap5t26cgt8sefnmtpp51rhe41, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Harran Belediye Başkanı Özyavuz, mazbatasını aldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Harran Belediye Başkanı Özyavuz, mazbatasını aldı

Cumhur ittifakının belediye başkanı Mahmut Özyavuz, bugün ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

MHP’nin Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve partililer, bugün ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Özyavuz’a milletvekili İbrahim Özyavuz ve partililer eşlik etti.

Özyavuz, yaptığı açıklamada,”Harran Adliyesinde görevli Hakim Merve Emine DİRİER KAYA hanımdan mazbatamızı aldık. MHP MYK ÜYESİ Şanlıurfa Milletvekili Sn. Ibrahim ÖZYAVUZ Belediye Başkan Rozetimizi taktı. Görevimize başlayarak bundan sonra Harran’ın ve Harran’lının hizmetkarı olacağız. Harran’ımıza hayırlı olsun.”dedi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.