Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_r2c8ncnoq7mnffm9g5bp7uqp60, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Halil Özcan: Peşinden gitmenin hiçbir anlamı yoktur haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Halil Özcan: Peşinden gitmenin hiçbir anlamı yoktur


Ak Parti’nin Harran’da Cumhur İttifakı ile seçime gitme kararı alması ile beraber Harran’ın mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Ak Parti’den aday gösterilmediği için başka bir parti ile yoluna devam etmek istedi.
Özyavuz, Erdoğan’ın Tepkisine Neden Olmuştu
Ak Parti’den aday gösterilmeyen Mehmet Özyavuz Demokrat Parti’ye geçtiğini şu sözleriyle duyurmuştu; “Sevenlerimizin isteği üzerine Demokrat Parti’den aday olduk”. Mehmet Özyavuz’un Demokrat Parti’ye geçmesi ile beraber birçok farklı yorumlar gün yüzüne çıktı. Özyavuz’un Demokrat Parti’den aday olduğu sırada “Kazanırsam, Ak Parti’ye Geçeceğim” sözlerinden sonra; Şanlıurfa’da miting veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tepkisine neden olmuştu.
Erdoğan, Harran’ın Mevcut belediye Başkanı Mehmet Özyavuz için; “Bu trenden inen bir daha binemez” ifadelerini kullanmıştı. 
Özcan, Bize Karşı Olmuşsa Demek Ki Kendine Çalışıyor
Tüm bu olanlardan sonra TBMM idare amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan da Mehmet Özyavuz’un bu açıklamasına ithafen katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Özcan açıklamasında şunları ifade etti; “Dün AK Parti sayesinde makam sahibi olanlar, AK Parti ile güçlenmişlerdir. Bugün makam elinden alınmışsa, bize karşı aday olmuşsa demek ki kendisine çalışıyor. Aday gösterilmemişse bu adamın peşinden gitmenin hiçbir anlamı yoktur” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.