banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Halil Özcan Eyyübiye kırsalında

Merkez / kırsal ayrımı yapmadan şehrin en ücra köşesine bile giderek AK Başkan adaylarına destek arayışlarını sürdürdüklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek; 31 Mart Yerel Seçimleri ile alakalı İlçe Başkanımız Mehmet Moğal, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve yönetimiyle fikir alışverişinde bulunduk. 31 Mart’ta ‘tevazu, samimiyet ve gayretle’ vatandaşlarımızın gönlüne hitap etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan adayı Mehmet Kuş’a taziye ziyareti

AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş’un muhterem dayısı Salih Ergün’ün vefatı dolayısıyla Arslan ve Kuş Ailelerine taziye ziyaretinde bulunduklarını, merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiklerini belirtti.

Hemşehrilerimizin güçlü desteği için teşekkür

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, dün geç saatlere kadar Hilvan ilçe merkez ve kırsalında seçim çalışmalarını sürdürdükten sonra bu günde merkez Eyyübiye ilçesi kırsalında çalışmalara devam ettiğini belirterek, “Eyyübiye ilçemize bağlı Tarlabaşı Köyümüzde hemşehrilerimizle bir araya gelerek; 31 Mart Yerel Seçimleri için destek ve dua istedik. Hemşehrilerimizin güçlü desteği için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızla buluşmaya, gönüllere hitap etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.