banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Güvenç'ten saldırı ile ilgili açıklama

Şanlıurfa'nın  Suruç ilçesinde meydana gelen patlamayla ilgili olarak AK Parti Şanlıurfa İl Binasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve  Şanlıurfa İlçe Belediye Başkanları ortak basın açıklaması düzenlediler.

 

Suruç'ta yaşanan saldırıyı şiddetle kınayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Suruç Kobani üzerinden ülkemiz yeni bir saldırıyla karşı karşıyadır. Burada hedef alınan bizzat milli varlığımızdır" dedi

 

Güvenç, Saldırıda Hayatını Kaybedenlere Rahmet Diledi

 

Büyükşehir Belediyesi olarak ilk andan itibaren hassasiyetle yaklaştıklarını söyleyen Güvenç,  "Bütün Şanlıurfalıları ve  siyasi partilileri sağduyuya çağırıyorum. Yaraları sarma adına Büyükşehir Belediyesi olarak ilk andan itibaren Milletvekillerimiz ve İlçe Belediyelerimizle olayı takip ediyoruz. Bölgede yapılacak çalışmalar için Bir Genel Sekreter Yardımcımızı koordinasyonla görevlendirdik. İnşallah en kısa sürede failler bulunarak adalet huzuruna çıkartılır. Ölenlere rahmet ve Bütün Milletimize baş sağlığı diliyorum." şeklinde konuştu.

 

Bu saldırının demokrasimize özgürlüğümüze ve huzurumuza yapılmış olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Saldırıda hayatını kaybetmiş olanlara rahmet diliyoruz. konuyla ilgili Hükümetimiz tarafından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İç işleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Halkla ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Şanlıurfa'ya gelerek olayları yerinde inceleyeceklerdir. Ülkemiz ve birliğimiz adına yapılacak şeyleri hep birlikte istişare ederek yapacağız. Bu gün bizim için birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. Bunun aksini yaptığımız taktirde terör emellerine ulaşmış olacaktır."şeklinde konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ise Yapılan saldırıyı kınayarak, Gün kenetlenme günü olduklarını belirterek birlik mesajı verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.