banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gönüllerin Başkanı: Bahattin Yıldız

Partiye emek vererenlere ahde vefa göstererek ziyaretlerde bulunan ve fikir alış verişi yapan Türkiye'nin en genç İl Başkanı Bahattin Yıldız, bir öğrencinin menemen teklifini kabul ederek menemen yaptı. 

Sosyal medya özerinden "Başkanım @byildiz63 akşama ögrenci evimizde menemene ne dersiniz  Sıcak çayımızda var  demi @TahaBAYARR başkanım " diye teklifde bulunan Enes Özok'la irtibata geçen Başkan Yıldız,  öğrencilere misafir oldu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte öğrencilere misafire olan İl Başkanı Bahattin Yıldız mutfağa geçerek menemen yaptı. Gençlerle sofraya oturan Yıldız; "Enes ve Yusuf Kardeşimin davetini kıramazdım tabi ki, bu akşam evlerinde misafir oldum, güzel bir sohbet oldu, Menemen’de yapmaya çalıştık.Genç kardeşlerimize öğrencilik ve daha sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Başkan Yıldız'ı ağırlamaktan memnun olduklarını belirten Enes Özok "Sizi ağırlamak şerefti başkanım güzel sohbetiniz anılarınız öğütleriniz için teşekkür ederiz cok mutlu ettiniz şeref verdiniz" dedi. 

Başkan Yıldız geçen hafta yine bir gurubun, Gümrükhan'da "isotlu kahvaltı" teklifine olumlu yaklaşmış, kahvaltıda buluşmuştu. 

Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.