banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

AYSEL GÖNCÜ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, düzenlediği basın toplantısında seçim öncesi verdikleri vaat doğrultusunda ilçe belediyelerine kadın başkan yardımcısı atama işlemlerinin tamamlandığı söyledi. Bakan Faruk Çelik, bu doğrultuda Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, Aysel Göncü’nün atandığını ifade etti.

Bakan Fevzi Demirkol, atamayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, uzun yıllardır AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı’nı başarıyla yürütmüş Sayın Aysel Göncü hanımefendiyi bugün itibariyle atamış bulunuyoruz. Geçmişte nasıl beraber hizmet etmişsek, şimdi de Şanlıurfa’ya hep birlikte hizmet etme arzusu ve gayreti içerisinde olacağız. Kadınlarımızın, geçmişte olduğu gibi Milli Mücadele’de, İslam tarihinde olduğu gibi şanlı yerini alacağının müjdesi olarak bu atamayı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum.

Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ise görevini en iyi yapacağı konusunda söz verdiğini ifade ederek, “Bu güzel görevi bana layık gören siyasi büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol beyefendiyle, özellikle onunla çalışacağım için gurur duydum, şeref duydum, onur duydum. En iyi şekilde bu görevi yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat da, “Aysel hanıma yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.