banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sanlıurfa Haber Viranşehir Vali Şanlıurfaspor

Fatma Şahin Urfa'daki Müzeye Hayran Kaldı

Dün Şanlıurfa'da  Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan  Bölge Belediye Başkanları toplantısına Başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ErkoçKilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ve Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev KUTLU katıldılar.

Toplantıya Katılan başkanları ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çifçi ile beraber Şanlıurfa'nın tarihi  yerlerini gezdiler. Şanlıurfa kent ve mozaik müzeleri ve Göbeklitepeyi gezen başkanları tarihi yerlere olan hayranlıklarını gizleyemediler. 

 Şanlıurfa Mozaik Müzesi ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hayranlığını gizlemeyerek; Şanlıurfa'daki Bölge Belediye Başkanları toplantısı sonrasında ziyaret ettiğimiz Urfa Arkeoloji Müzesi muhteşem" dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Nihat Çiftçi ize; Gaziantep, Kahramanaraş, Kilis, Adıyaman Belediye Başkanlarımızın katılımıyla Bölge Belediye Başkanları toplantısına ev sahipliği yaptık.Bölge Belediye Başkan'larımızla kent ve mozaik müzelerinde tarihi zenginliğimizi inceleme fırsatı bulduk.  Bölge Belediye Başkanlarımızla Birlikte Tarihin Sıfır Noktası olan Göbeklitepeyi inceledik" diye konuştu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.