banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Furkan Yetim Karaköprü Belediye Başkan aday adayı oldu

5-12 Kasım tarihleri arasında adaylık için başvuru alan AK Parti il ve ilçelerde adaylar başvurularını devam ederken Şanlıurfa Karaköprü ilçe başkanlığına giden İş Adamı Furkan Yetim başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Ahmet Aksoy teslim etti.
Aday olan Furkan Yetim'i tebrik eden Ahmet Aksoy siyasi çalışmalarında başarılar diledi.


Karaköprü Bölgesi'nin en büyük aşireti olan Mersavi aşiretine mensup Furkan Yetim: " Yaş ortalaması 19.5 olan ve Türkiye'nin en genç nüfusunun yaşadı ilimizde yaşıyor. Eğer bu göreve bizi münasip görürlerse şehrimin ve ülkemin gençliğine örnek çalışmalar yaparak belediye hizmetlerini layıkıyla yerine getirip Adalet ve Kalkınma Partisinin AK Belediyeciliğini sahaya yansıtacağım" dedi.

FURKAN YETİM KİMDİR?
1992 yılında Şanlıurfa İpekyol mahallesinde dünyaya gelen Furkan Yetim, İlk, Orta, Lise ve Lisans Eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı.
Özel firması ile iş dünyasında çalışmalar yapan Yetim, 2018 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 8. Meslek Komitesi temsilcisi olarak ŞUTSO Meclisine giren en genç iş adamı oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.