banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

O Kilible ilgili Ömer Çelik'te açıklama yaptı

Ömer Çelik,  PKK konulu reklamının AK Parti'nin kurumsal bir çalışması olmadığını açıkladı. Çelik Twitter'dan “Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde AK Parti ile ilişkilendirilmemelidir” dedi.

Ömer Çelik şunları yazdı:

“Oyuna gelme kardeşim’ etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir.”

REKLAMIN SONUNDA FARUK ÇELİK VAR

Bir teröristin Kürtçe türkü söyleyen askeri vurmaktan vazgeçip silahı bırakmasını anlatan reklam filminin sonunda Faruk Çelik'in "Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin” dediği görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.