Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vvmdd764jqajovmt3bnuoc0700, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Fakıbaba, Cevheri ve Özcan ölümden döndü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Fakıbaba, Cevheri ve Özcan ölümden döndü

Ankara-Şanlıurfa seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçak, Esenboğa'dan Gap Havaalanı'na gelmek için havalandı. Uçağın pilotu Şanlıurfa'ya iniş için hazırlık yaptğı sırada, aşırı yağış ve sis nedeniyle pisti göremediğinden iniş gerçekleştiremedi.

Aralarında Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, eski milletvekili Sebahattin Cevheri, belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve il genel meclisi başkanı Mustafa Yavuz ile 145 yolcu büyük panik yaşarken, çevre illerede aynı sebepten dolayı iniş yapamayan uçak, Ankara'ya geri döndü.

Öte yandan İstanbul-Şanlıurfa seferini yapan uçağında, sis ve yağış nedeniyle Diyarbakır'a indiği öğrenildi

(urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.