banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Fakıbaba Çabulcularla Çalışmaya Devam Edecek mi?

İstanbuldaki Gezi Parkı eylemleriyle gündeme gelen özel bankaların özellikle Yapı Kredi, Garanti ve İş Bankasına yönelik boykot eylemleri devam ederken; Genel müdürü Ergun Özen'in "Ben Gezi eyleminin yanındayım. Ben de çapulcuyum" diyen Garatni Bankasıyla çalışan Şanlıurfa Belediyesinin bu bankayla çalışmlarını kesip boykot edip etmeyeceği merak ediliyor.

Başbakan Erdoğan Talimat Vermişti

bir kaç gün önce Keçiören'in Altındağ'da halka hitap eden  Başbakan Erdoğan fazi lobisini ihya etmeyin demişti. Erdoğan konuşmasında; “Bu zihniyet kirlidir. Bir tanesi çıkmış: 'Ne sağcıyım, ne solcu, çapulcuyum, çapulcu' diyor. Bunları ihya etmeyin. Bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Millet olarak bunlara dersini verme zamanı. Onları biliyorsunuz. Devletin bankaları var diyorum size ne demek istediğimizi anlarsınız” diyerek faiz lobisi bankalarıyla çalışılmamasını istemişti.

BELSAN'da İş Bankasıyla Çalışıyor

Şanlıurfa belediyesine bağlı en büyük yarı kamu şirketi BELSAN ise  Türkiye İş Bankasıyla çalışıyor.

Fakıbaba Çağrıya Uyacak mı?

AK Partiye geçerken "Sizin ve partimin emrinde olacağım" diye Fakıbaba Başbakan'ın Çağrısına uyup uymayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

www.baliklgol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.