banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Urfa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiye Belediyesi’nde Maaş Promosyonu İçin İmzalar Atıldı

Geçen ay en düşük işçi maaşını 34 bin liraya çıkardıklarını açıklayan Başkan Kuş’un banka promosyonu müjdesi de gerçekleşti. Maaş ödemelerini yapacak bankayla yapılan sözleşme sonucu, her işçiye 26 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana hiçbir zaman belediye işçisini mali yönden ezdirmediğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçen ay en düşük işçi maaşını 34 bin TL’ye yükselttiklerini açıklamış ve belediye çalışanları zamlı maaşlarını bu ay almıştı.

Aynı gün, banka promosyonları için de bankalarla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Başkan Kuş, işçilere bugün müjdeli haberi vererek, hayırlı olsun dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanlığı ile anlaşma yapılan banka arasında imzalanan üç yıllık maaş ödeme sözleşmesi kapsamında, Eyyübiye Belediyesi’nde çalışanlara 26 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler, 15 Nisan’da işçilerin maaş hesaplarına yansıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.