banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Salı günü partisinin grup toplantısında skandal açıklamalarda bulunmuş, milletin yüzde 52'sinin oyunu almış Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'İşgalci' demişti.

 KILIÇDAROĞLU ARTIK TIBBIN MESELESİ HALİNE GELDİ

Türkiye’nin en az diğer sorunları kadar önemli sorununun da ana muhalefet sıkıntısı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti: “Yerli ve millî en küçük bir refleksi olmayan, kendisine bölücüleri, terör örgütü yandaşlarını, ülkemize husumeti varlık sebepleri hâline getirmiş tüm kesimleri yoldaş edinen bu yapı, bırakınız Mustafa Kemal’i, Türkiye’nin partisi olamaz. Ağzından hakaretten, yalandan, iftiradan, çirkeflikten başka bir şey çıkmayan bu zatı muhatap alarak kendimize haksız ettiğimizi biliyoruz. Hezeyanlarına cevap vermeyerek kendini yok hükmünde gördüğümüzü anlamayıp, haklı olduğunu düşünecek kadar derin idrak sorunları yaşayan bu kişi, artık tamamen siyasetin konusu olmaktan çıkıp tıbbın meselesi hâline gelmiştir. Kendisine nasıl hastalıklı bir dünya kurduğunu, son grup toplantısında beyanlarından anlamak mümkündür. Bu kişinin sağlıklı düşünemediği, Türkiye’nin ekonomide ve yatırımlarda 3,5 kat büyüdüğü geçtiğimiz 15 yılını karalamaya, üstelik de bunu en başarılı olduğumuz enerji alanı üzerinden yapmaya çalışmasından bellidir.”

Ana muhalefet partisi liderinin, şahsına yönelik olarak ‘Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal ettiği’ yönündeki sözlerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilip yemin etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittiğinde ilgili parti başkanı ve milletvekillerinin ayrıldığını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Genel Kurul salonundan apar topar kaçacaklarına, keşke orada bulunup da milletin iradesinin nasıl tecelli ettiğine şahit olsaydılar. Belki o zaman Cumhurbaşkanlığı koltuğunun işgal altında değil, milletin iradesinin teminatı altında olduğunu anlarlardı” dedi.

Ana muhalefet partisi liderinin son grup toplantısında şahsı ile ilgili sözleri dolayısıyla 250 bin liralık bir tazminat davası açtıklarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim onca meselesinin arasında başına musallat olan böyle bir ana muhalefet partisini de çekmek zorunda kalan bu milletin yardımcısı olsun, Rabbim bizlerin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.Kaynak: Cumhurbaşkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.