banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber

En Genç Milletvekili‏ Şanlıurfa'da geçlerle buluştu FOTOĞRAFLI


Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kariyer Kulübü ve Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları’nın ortaklaşa düzenlediği söyleşiye AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Türkiye’nin en genç milletvekili Muhammet Bilal Macit yaptığı açıklamada; Harran Üniversitesi’nde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, üniversitenin kampüsünün çok güzel olduğunu ve burada yapılmış olan göletlerin Türkiye’nin hiçbir üniversitesinde olmadığını dile getirdi. Kariyer Kulübü’nün düzenlemiş olduğu organizasyona katıldığı ve gençlerle söyleşi yapmaktan dolayı duyduğu sevinci dile getiren Bilal Macit, bu tarz organizasyonların gençler için faydalı olduğunu ve bunların devamlı olmasının gerekliliğinden bahsetti.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 


Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu yaptığı açıklamada: “Milletvekilimizi Şanlıurfa’mızda Üniversitemizde görmek bizi mutlu etti. Geçtiğimiz haftalarda üniversitelerarası kurulun üniversitemizde düzenlenmiş olması, önceki pazar Türkiye engelliler basketbol müsabakasının üniversitemiz kapalı spor salonunda oynanması gibi faaliyetler ve organizasyonlar Üniversitemizi tüm Türkiye’ye tanıtmaktadır. Bundan dolayı da ayrıca mutluyuz. Milletvekilimize teşekkür ediyorum.” dedi.


Söyleşiyi organize eden Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi ve Kariyer Kulübü Başkanı Mehmet Cem Beyaz yaptığı açıklamada; Türkiye’nin en genç milletvekilini ağırlamaktan mutlu olduğunu, anlattıklarının salonda bulunan öğrencilere çok şey katacağını ve bu tip organizasyonları önümüzdeki dönemlerde daha sık yapacaklarını ifade etti.
Programın sonunda Kariyer Kulübü Başkanı Mehmet Cem Beyaz AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit’e katılımlarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra Milletvekili ve programa katılanlar hatıra fotoğrafı çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.