banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Eğilmez’e teşkilat üyelerinden tebrik ziyaretleri
Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena stadyumunda gerçekleşen 4. Olağan kongre ile tekrar başkanlığa seçilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez İl Başkanlığında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

 

Başta Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Siverek Teşkilatı, Suruç Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, olmak üzere İl Genel Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Eğilmez; “Partimizin her kademesinde yer alan ve kongre sürecinde önemli çalışmalara imza atan arkadaşlarımız bizi ziyaret ederek tebrik ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. AK Parti Mahalle temsilcisinden Milletvekiline kadar her kademesinde görevini en iyi şekilde yapmak için çalışan insanlarla doludur. Anadolu’nun en büyük kongresinde yüzümüzün akı ve dahası güçlenerek çıktık. Bu anlamda AK Partiye gönül verenler, teşkilatımızın üyeleri, STK temsilcilerine, hayırlı olsun tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı gün boyu tebrik ziyaretlerini AK Parti İl Başkanlığında kabul etmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.