banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Eğilmez'den Diş ve Doğum Hastanesi Başhekimlerine hayırlı olsun ziyareti VİDEO

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri Fatih Yıldız, Mustafa Yavuz , Erdal Ural ve İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Sağlam ile birlikte Diş Hastanesine geçerek Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin’i ziyaret ettikten sonra Şanlıurfa Kadın Doğum ve Bakım Evi Hastanesine geçerek Başhekim Dr. Halef Aydın’ı ziyaret ettiler.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve yönetiminin ziyaretinden dolayı sevindiğini dile getiren Diş Hastanesi Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin ve Şanlıurfa Kadın Doğum ve Bakım Evi Hastanesi Başhekim Dr. Halef Aydın; “AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve arkadaşları bizi ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk ve teşekkür ediyoruz” dediler.

İki hastanede görev değişikliği nedeniyle başhekimleri ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Diş Hastanesi Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin ve Kadın Doğum ve Bakım Evi Hastanesi Başhekimi Dr. Halef Aydın’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledik. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. Bilindiği gibi sağlık alanında AK Parti hükümeti olarak devrim yaptık. Hastanelere gittiğinizde hemen değişiklikleri fark ediyorsunuz. Yeni dönemde de başta sağlık alanındaki çalışmalarımız aralıksız ve süratli bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.