banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Davutoğlu’nun Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Belli Oldu

23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından tüm Türkiye’de teşkilatlanmaya hızlı başlandığı bildirilen partinin il başkanlarının çoğunlukla eski Ak parti il başkanları ve milletvekili adayları arasında belirlediği belirtiliyor. Bu ilerin arasında Şanlıurfa’da yer alıyor.

Teşkilatlanmasının büyük birçoğunluğunun tamamlandığı iller arasında Şanlıurfa’da bulunuyor. Kurulacak partinin kurucu teşkilatının eski AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve milletvekili adayları olduğu ileri sürülüyor. Bu kapsamda Ak Parti’den 7 Haziran’da Şanlıurfa milletvekili adayı olan yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil’in kurucu Şanlıurfa il başkanı olarak görevlendirildiği iddia ediliyor.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Komsularla 0 sorun....