Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pnbtlqlsp4b6p90icq0uq6m5n4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa CHP'ye geçmiş olsun ziyareti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa CHP'ye geçmiş olsun ziyareti

Bir dizi açılış için gittiği Artvin'in Şavşat ilçesinde konvoyuna silahlı saldırı yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP il başkanlığına geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştiren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Mehmet ALTUN, yapılan menfur saldırıyı kınadığını belirtti.

CHP il başkanlığında İl Başkanı Aziz Aydınlık tarafından karşılanan Mehmet Altun,  "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan menfur saldırıyı kınamak amacıyla CHP il Başkan'ımız Sayın Aziz Aydınlık' a geçmiş olsun demek için bu ziyareti gerçekleştirdik. CHP ya da bir başka parti kim olursa olsun. bu tür saldırıların karşısındadayız. bizler esnaf olarak toplumumuzu teröre alıştırmak isteyenlere prim vermeyeceğiz. adı ne olursa olsun bu tür terör olaylarına karşı demokrasi ile gelen tüm kurumlarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Genel Başkanlarının uğradığı menfur saldırı sonrası kendilerine ziyaret eden Şanlıurfa'nın en büyük esnaf kuruluşlarından biri olan Bakkallar bayisi başkanına teşekkür eden CHP il başkanlığında İl Başkanı Aziz Aydınlık, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.