banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

Cevheri, sesizliğini sert bozdu

Kanalurfa’da Kadir Çelikcan ve Ferhat Özer'in sunduğu “Çözüm Noktası” konuğu AK Partiden istifa eden Bağımsız Milletvekili Sabahattin Cevheri, susukunluğunu bozarak Fakıbaba’ya verdi veriştir. AK Parti’den istifasını ise isim vermeyerek Seydi Eyyüpoğlu’yu ima etti.  

 

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yerel seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri için 'Çakallar' sözünü hatırlatan Milletvekili Cevheri, 'Fakıbaba’nın bu sözleri CD halinde halen bende duruyor. Bu kelimeyi ona iade ediyorum' diye konuştu.

 

Üç bölümden oluşan programda, AK Parti'ye geçiş yapan Seyit Eyyüpoğlu’nun ismini anmak istemeyen Milletvekili Cevheri, partiden istifa nedenini Eyyüpoğlu olduğunu vurguladı.

 

Sık sık Belediye Başkanı Fakıbaba’ya yüklenen Cevheri, bugüne kadar kendisi için başkandan bir talebi olmadığını, ancak projelerini beğenmediğini belirterek Fakıbaba ile ters düştüğünü söyledi.

 

Fakıbaba'yı canlı yayına davet eden Cevheri, programın sonunda 'Hatalarım mutlaka olmuştur. Olmuşsa da özür diliyorum' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.