banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Suruç Sanlıurfa Haberleri

Cevheri, Kabahaydar ve Yenice'de coşkuyla karşılandı

 

Her gittiği yerde AK Partiye destek isteyen Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Kabahaydar ve Yenice kırsalında da vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, “Öncelikle bizlere gösterdiğiniz ilgiye, sevgiye teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bizim tek düşüncemiz AK Partinin yeniden tek başına iktidar olup ülkemize ve memleketimize hizmet etmesi, yatırım yapmasıdır. Zaten AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptığı hizmetler inkâr edilemez. Yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için, huzur ve refahın yeniden sağlanması için, mutlaka 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye oy verilmesi gerekiyor” dedi.


Her gittikleri yerde sevgiyle karşılandıklarını belirten Cevheri, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. hemşehrilerimizle yakın diyaloglar içindeyiz. Bazılarının ufak tefek sorunları var. Elimizden geldiğince bunları da zamanında hallederek yolumuza devam ediyoruz. Taleplerini ve sorunlarını not alıyoruz ve elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımız bundan önceki sonuçlardan memnun değil. Yapılan yanlışlardan kendileri de rahatsız. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinde AK partiye ciddi bir destek vereceklerini düşünüyorum. Ben bütün Şanlıurfalı hemşerilerime ve kardeşlerime özellikle Kabahaydar ve Yenice’dekie büyüklerime, kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.