banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Büyükşehir İçin Surpriz Aday: Ömer Faruk Yapıcıer

Şanlıurfa'da uzun yıllar esnaflık yapan Ömer Faruk Yapıcıer, Aday olduğunu açıkladığı günden bu yana bir çok proje sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bunlardan 11 projeyi ivedilik ile hayata geçireceğini belirten yapıcıer, aynı zamanda bu 31 martta yapılacak olan seçimlerde bu 11 maddenin secim seçim manifestosu olduğunu vurgulayan yapicier Aday olan ve Şanlıurfanın gündeminde olanların aksine bu güne kadar proje sunan tek aday olduğunu ifade etti.
Ömer Faruk Yapıcıer Şanlıurfamızın iktidar nimetlerinden doğru olarak faydalandırılmadığını ifade etti. Belediyecilikte ekip çalışmasının çok önemli olduğunu ve iyi bir belediyecilik hizmeti vermek için filozof olmaya gerek olmadığını dile getiren yapıcıer, isinde Ehil insanlarla ekip kuracağını ve ekip arkadaşlarının hiç bir siyasi görüşüne önem vermeyeceğini, ortak noktası Şanlıurfa olan her kesimle Çalışacağını söyledi.
Bağımsız Aday Ömer Faruk Yapıcıer başkan seçilmesi durumunda öncelik sırasına göre yapacaklarını ise on bir başlık halinde sıraladı. Öncelikle; 1 trafik, 2 Elektrik, 3 kentsel dönüşüm, 4 kiralık araç ve israfın önlenmesi, 5 Şanlıurfaspor 'un kalıcı gelire kavuşturulması, 6 istihdam da torpilin bitirilmesi, 7 tarım arazilerine imar verilmemesi, 8 gıda ve unlu mamullerin denetiminin yapılması, 9 uyuşturucu ile etkin mücadele,  10 cevre temizliği, 11 Alt yapi ve çevre düzenlemesi yapacağını açıkladı.
Seçimde Hemşerilerimizin proje odaklı tercih yapması gerektiğini ifade eden yapıcıer, “Bütün hemşerilerimizi ortak noktamız olan Şanlıurfa’ya sahip çıkmaya davet ediyorum. Özellikle şehrin varoş mahallelerde hizmetin unutulduğu ve vatandaşın kaderine terk edildiği gerçeğini er geç herkes görecektir” dedi.
Ömer Faruk yapıcıer kimdir?

1976 Şanlıurfa merkez Eyyubiye nüfusuna kayıtlı evli 5 çocuk babası olan yapicier sigortacılık mesleğini icra etmesinden dolayı, Esnaf olarak aday olması ile dikkat çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Medeni cesaretinden dolayı kutluyorum.

Avatar
Ozgur 5 yıl önce

Ömer başkan urfa siyasetine yeni bir vizyon kazandırdı şahsen iyi tanıtım. Hiç bir yanlışını görmedik. Karalamak anlamsız bu adaylık birilerini rahatsız etmiş demekki

Avatar
Urfalı gariban 5 yıl önce

Birileri hep gözünü kapatarak güneşi görememeye çalışabilir. ama bu güneşin olmadığı anlamına gelmez.
Ömer başkan bellik ki tekel oluşturmaya çalışanları rahatsız etmiş

Avatar
Yusuf toprak 5 yıl önce

Ömer başkan yılların esnafı ve Belsan A.Ş de 5 yıl danışman olarak görev yapmış biri belliki birileri rahatsız oluyor seninleyiz başkan

Avatar
Hasan 5 yıl önce

Ömer başkanı karalamak kimsenin haddi değil, uzun zamandır esnaf olan başkanın yanındayız destekçisiyiz.

Avatar
Haybetullah 5 yıl önce

Medeni cesaretinden dolayı kutluyorum başkan

Avatar
Veysel Örgen 5 yıl önce

Başkanım evde 4 tane oyum var oda sana kurban olsun inşAllah sizi belediye makamında ziyaret ederiz var gücümüzle size çalışacaz Allahın izniyle

Avatar
Veysel Örgen 5 yıl önce

Başkanım evde 4 tane oyum var oda sana kurban olsun inşAllah sizi belediye makamında ziyaret ederiz var gücümüzle size çalışacaz Allahın izniyle