banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Bilimler Işığında Yaratılış Sitesi Ve You Tube Kanalı Açıldı 

Tam adıyla web sayfasının adı ”https://bilimlerisigindayaratilis.org/” ve You Tube kanalının adı ise 
https://www.youtube.com/channel/UCVKy-2mxWtFVAg3KemRXISw “. 
Materyalist felsefe ile kafası karıştırılanlar,  yaratılış konusunda tereddütleri olanlar veya  aklındaki sorulara bilimsel cevapları henüz alamamış olanlar için bu web sayfası ve You Tube kanalı yeni bir başvuru kaynağı olması hedeflenmektedir. Bu sitenin amacı bilimlerin diliyle yaratılış hakikatini açıklamak, Yaratılışla ilgili mevcut araştırmaları değerlendirmek ve elde edilen ilmi sonuçları insanlığın istifadesine sunmaktır. Bu bilgiler sayesinde, kâinattaki tüm canlıların evrim yoluyla birbirlerinden türemediklerini canlıların ilk atalarını doğrudan doğruya Allah tarafından yoktan yaratıldıklarını ilmi delillerle ortaya koymaktadır.
Bu sitenin yazarlarının her birisi kendi dalında uzman ve akademisyenlerden meydana gelmekte ve Yaratılış platformu tarafından da yönetilmektedir.  Buradaki bilim insanları; Yaratıcıyı inkâr etmeyi bir doğma olarak kabul eden materyalistlerin kullandığı bilimsel verileri eleştirel bakış ve mantıksal akıl yürütme yöntemiyle irdelenmektedir.  Burada videolar, makaleler, haberler, duyurular ve etkinlikler mevcut olup,  bunlara her gün bir yenisi eklenmektedir. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.