banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Urfa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Beyazgül Hilvan ve Siverek ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Yerel seçimlere çok az bir süre kala Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri öncesi ilçe temaslarını sürdürdü. Başkan Beyazgül Hilvan ve Siverek ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşurken iftarını ise Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla beraber yaptı.

Şanlıurfa’da değişim ve dönüşümün öyküsünü hayata geçiren, gerçekleştirdiği birbirinden önemli projelerle, ev ziyaretleriyle, sosyal belediyecilik ve eser belediyeciliği ile vatandaşların gönlüne dokunan ve dualarını alan ve bu sebeple ustalık dönemi için yeniden aday gösterilen Başkan Beyazgül çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Merkez ve ilçelerde sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmamak adına temaslarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ilk olarak Hilvan ilçesine giderek burada Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt’un eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak 31 Mart için destek ve dua talep etti.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Beyazgül burada esnafların ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gelen taleplerin çözümü noktasında ilgili daire Başkanlarına talimat verdi. Gölcük Mahallesi sakinleriyle de buluşan Başkan Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri için de destek istedi. Başkan Beyazgül’e vatandaşlardan oyumuz sizindir, oyumuz AK Parti’nindir mesajı geldi.

Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaş buluşmalarının ardından Hilvan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aslan Ali Bayık’ın seçim irtibat ofisine giderek burada seçmenlerle bir araya geldi. Şanlıurfa’ya ve ilçelere kazandırdıkları yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Beyazgül, Hilvan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK kadrolar için rekor oy beklediklerinin altını çizdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe temaslarına Siverek ilçesiyle devam etti. Burada AK Parti Siverek İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dilediler.3

Esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü noktasında sahada gerekli talimatları veren Başkan Beyazgül yeni dönemde Siverek ilçemizde ne eksik varsa hepsini tamamlayacağız diyerek Ali Murat Bucak ve AK adaylara destek istedi. Vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılanan Beyazgül ve Bucak birlikte el ele gönül gönüle çalışarak Siverek’in gelişmesine katkı sunacaklarını kaydettiler.

İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte ilçede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince kurulan İftar çadırında vatandaşlara birlikte iftar yapan Başkan Beyazgül ve beraberindekiler Ramazan ayının maneviyatının yaşandığı ilçede 31 Mart’ta inşallah sandıklardan istikrar sürsün Şanlıurfa büyüsün mesajının verileceğinin altını çizdiler.

Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak’ın seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden Başkan Beyazgül, son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan genlik merkezine giden Başkan Beyazgül ve beraberindekilere spor salonunda eğitim alan miniklerin hazırlamış olduğu sportif aktivitelerden bir kesit sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.