banner2
Öne Çıkanlar haber PKK Kahramanmaraş Kurtuluş Spor Mehmet Tahir Güllüoğlu Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak

Belediye Meclis Üyelerinden takdir edilen hareket

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinden AK Partiden meclis üyeliğine seçilen Abdülkadir Akbaş, Ali Doğan, Ali Kılıç, Mahir Öge, Hasan Karataş, Feyyat Akbaş, Şığ Müslüm Korkmaz ve Tayyar Yetim Haleplibahçe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine teşekkür ettiler.

Asıl kahramanların vatandaş olduğunun altını çizen meclis üyeleri Abdülkadir Akbaş, Ali Doğan, Ali Kılıç, Mahir Öge, Hasan Karataş, Feyyat Akbaş, Şığ Müslüm Korkmaz ve Tayyar Yetim: “Beraber çalıştık, beraber kazandık, beraber yöneteceğiz. Gelişen ve büyüyen kentimizde geleceğin kentini inşaa etmek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde her bir bireyin hakkını savunacağız.” Diyerek tüm Şanlıurfalılara teşekkür ettiler.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili genç 5 yıl önce

Mersavili milletvekili ve bakan.istiyoruz

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

NE MUTLU MERSAVİLİYİM DIYENE