banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Belediye Çalışıyor! Vatandaş Başkana Teşekkü Ediyor

EYYÜBİYE BELEDİYESİ DUR DURAK DEMEDEN ÇALIŞIYOR.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı, bakım ve onarım ile yeni yol ağı oluşturma, kırsalda ise stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kırsalda kurulan 3 şantiye ve merkezde 4 farklı ekiple çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların da takdirini topluyor. Vatandaşların yazın toz, kışın ise yaşadığı çamur mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen ve doğrultuda adeta gece gündüz demeden çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi ekipleri son olarak hem Yenice Mahallesi hem de Selçuklu mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme çalışması yürütüyor. Diğer yandan müdürlüğe bağlı ekipler de vatandaş talebi ve belirlenen program dahilinde bakım ve onarım çalışması yapıyor. Çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Ekiplerimiz ilçemizin dört bir noktasında çalışmaya devam ediyor. Kırsalda 3 şantiye, merkezde ise 4 farklı ekiple vatandaşlarımızın yol mağduriyetinin önüne geçiyoruz. Yol sorunu bitene kadar gerekirse gece gündüz çalışacağız. Eyyübiye'm her şeyin en iyisine layık. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.